Home  |   Profiel  |   Projecten  |   Voorwaarden  |   Contact

Bouw- en Aann.bedrijf JMM is een allround aannemersbedrijf. We zijn gestart in Maart 1995. Opdrachtgevers zijn o.a. div.particulieren,semi-overheid, div.VvE's, collega aannemers,dienstverleners en winkelruimtebeheerders.

We hebben ruime ervaring in aluminium- en kunststof gevelsystemen, gebouwonderhoud, alle voorkomende woningtimmerwerken zoals badkamers, verbouwingen, dakopbouwen, maar ook werken op grotere schaal zoals  benzinepompen,werkzaamheden aan/in openbare ruimten. JMM inhuren voor een uitvoerdersfunctie of bouwbegeleiding behoort ook tot de mogelijkheden.

Bouw-en Aann.bedrijf JMM is VCA gecertificeerd, heeft veiligheidsopleidingen gevolgd in hoogwerkers, heftrucks, veilig verplaatsen van lasten, BHV, werken op hoogte, redden op hoogte en div bedrijfseigen veiligheidsinstructies zoals BP, Esso,Shell,Cargill en Texaco

Door ons uitgebreide netwerk dat we in de loop der jaren hebben opgebouwd zijn we in staat om alle werkzaamheden vlot te laten verlopen. Met up-to-date materieel en bedrijfsmiddelen zijn we in staat om een kwalitatief goed produkt te leveren voor een schappelijke marktconforme prijs.

 

Een 100% tevreden opdrachtgever is ons uiteindelijke doel!

 

 

Laatste foto's

Road to Roed